Vacature klinisch psycholoog en/of psychotherapeut

Wij zijn op zoek naar een klinisch psycholoog of psychotherapeut (16 tot 32 uur per week)

Over De Amsterdamse

De Amsterdamse is een goedlopende praktijk in opbouwfase, gevestigd in Amsterdam oud-zuid. Onze therapeuten zijn bevlogen, kundig en zetten zich breed in binnen ons vakgebied.

De Amsterdamse stelt het belang van goede relaties centraal. Wij zijn er van overtuigd dat de kwaliteit van je relaties, cruciaal is voor de kwaliteit van je leven. Vanuit die overtuiging, zet De Amsterdamse zich in voor het behoud en de kracht van relaties van Amsterdammers met hun partners, vrienden en familie. Dat doen we door het leveren van wetenschappelijk onderbouwde systeemtherapie en psychologische behandeling op maat. We bieden zowel onverzekerde, als verzekerde zorg binnen de BGZZ en SGGZ. Daarnaast werken we ook buiten de spreekkamer op verschillende manieren aan onze missie, onder andere door het initiëren en uitvoeren van onderzoeks- en innovatieprojecten en het geven van lezingen. Deze projecten doen wij vaak in samenwerking met andere instellingen en universiteiten. Lees hier meer over onze visie en werkwijze.

Wat je gaat doen:

Je behandelt voornamelijk individuen binnen de BGZZ en de SGGZ. Daarnaast is er de mogelijkheid om relatie- en gezinstherapie te geven indien dit bij je kwalificaties past. Binnen de BGGZ en SGGZ behandelen wij vooral angst- depressie en psychotraumaklachten bij jongvolwassenen. Ons aanbod voor relatietherapie bestaat voornamelijk uit EFT, een uit Amerika geïmplementeerde relatie-besluitvormingsinterventie (Discernment Counseling) en wij bieden ook meerdaagse relatietherapie (Intensives). Ons gezinstherapie aanbod bestaat grotendeels uit de wetenschappelijk onderbouwde Attachment Based Family Therapym. Wij werken binnen een wetenschappelijk kader en bieden altijd behandeling zoveel mogelijk op maat.

De doelgroep die je met name gaat behandelen, zijn jongvolwassenen met depressie- en angstklachten, persoonlijkheidsproblematiek en relationele problemen in de dynamiek met hun ouders. Je zet je 100% in om goede zorg aan je cliënten te verlenen en stelt je hierbij betrokken, leergierig en reflectief op. Om je werk goed te kunnen doen, is het belangrijk dat de randvoorwaarden daarvoor goed zijn. Daarvoor nemen we samen verantwoordelijkheid: Je werkt op een prettige locatie, wat fijn is voor je cliënten, maar ook voor jou. Je hebt veel vrijheid om je eigen werktijden en uren te bepalen. Je neemt deel aan wekelijkse intervisie- en casuïstiek-bijeenkomsten en je helpt met het verder opzetten van de praktijk. Daarnaast kun je mee werken aan het initiëren en verder ontwikkelen van onderwijs-, onderzoeks- of innovatieprojecten op het gebied van relaties en relatietherapie, hierin speel je een proactieve rol.

Wie wij zoeken:

We zijn op zoek naar een ervaren klinisch psycholoog en/of psychotherapeut met een groot hart voor het vak die het fijn vindt om in een kleine, kwalitatief vooruitstrevende groepspraktijk te werken.

Wij bieden:

-Een inspirerende baan als klinisch psycholoog en/of psychotherapeut waarbij we je ondersteunen in mogelijkheden om je te ontwikkelen in het vak als therapeut, maar eventueel ook in de breedte als docent, onderzoeker of spreker.

-Vrijheid om werk en tijd in te delen, goede samenwerking en een fijne werkplek op een mooie locatie.

-Een goed salaris in loondienst of in een ZZP-constructie, afhankelijk van je voorkeur en het aantal werkuren per week.

-Plezier en verbinding in een klein, leuk en interessant team.

-Oog voor jouw persoonlijke ontwikkeldoelen zowel binnen als buiten de spreekkamer en ruimte om jouw specifieke talenten te benutten.

 

Sollicitatiebrief en CV kun je richten aan Nadia van der Spek (nadia.vanderspek@de-amsterdamse.nl). Eerst meer informatie? Neem gerust contact op via mail of 020 2117279.

LATEN WE KENNIS MAKEN

DE AMSTERDAMSE

Relatietherapie, gezinstherapie & psychologische behandeling

Adres: Bronckhorststraat 16H, 1071 WR, Amsterdam

Telefoonnummer: (020) 211 7279

Email: info@de-amsterdamse.nl