De Amsterdamse in de media

Onze psychologen in de media

Hoe therapie met je ouders jongeren kan helpen bij donkere gedachten: ‘Het is zo wanhopig om het gevoel te hebben dat niemand je begrijpt’ | Het Parool Interview met Nadia van der Spek over Attachment Based Family Therapy en de REPAIR studie voor jongvolwassenen met suicidaliteit. Met ervaringen van Esther Lamens en een moeder en dochter die bij haar Attachment Based Family Therapy deden.

De problemen worden complexer, de clièntele jonger en rijker: dit zeggen relatietherapeuten over hun vak | de Volkskrant Interview met oa Nadia van der Spek over het vak relatietherapie (volkskrant.nl)

Achter de gesloten deuren van de relatietherapeut (volkskrant.nl)

Roos en Thomas in relatietherapie: ‘Als we geen kinderen hadden, waren we nu misschien uit elkaar geweest’ | de Volkskrant Fragmenten uit een relatietherapie sessie van Hanne Houben (volkskrant.nl).

Zweedse vaders nemen meeste babyverlof op ter wereld. Wat is de succesformule? | Het Parool Interview met Nadia van der Spek over de impact van zorgverdeling tussen vaders en moeders op hun relatie en ouderschap.

Zingevingstherapie helpt bij omgaan met kanker: 'Ik heb me er nu bij neergelegd' | Het Parool en ‘Therapie geeft een keuze’, interview met Nadia van der Spek over haar onderzoek naar zingevingsgerichte therapie.

NEEM CONTACT OP

LATEN WE KENNIS MAKEN

DE AMSTERDAMSE

Relatietherapie, gezinstherapie & psychologische behandeling

Adres: Bronckhorststraat 16H, 1071WR Amsterdam

Email: info@de-amsterdamse.nl